HTML

***Thomas****

Itt megtalálható a kis életem mozzanatai, valamint van ingyenes zeneletöltés is, szóval nyugodtan kukkantsatok be! ;)

Friss topikok

  • Diódejó: Sziasztok Kedves Idegenek! Mint néhányan már közületek biztosan tudjátok, hogy csináltam egy oldal... (2009.08.13. 22:09) A bulizás átka
  • malacka: Nagyon jók a zenék,csak mikor lesznek majd újabbak feltöltve? (2008.07.31. 13:01) Első bejegyzésem

Linkblog

Archívum

A bulizás átka

2008.06.15. 21:25 | ***Thomas*** | 2 komment

Pénteken de nagy buli volt! Olyan jó volt a társaság, jó volt a hangulat, minden a tervek szerint alakult, senkinek nem volt semmi baja, eltekintve attól, hogy szakadt az eső... :)
És egyszer csak ott találtam magam, az arcomhoz kapva, és egyből véres lett a kezem, kiváltó ok, okok nélkül... :S

Írtó rossz érzés volt, most történt meg ez az eset először. Nem kívánom senkinek, még szerencse, hogy viszonylag eléggé széles baráti körrel rendelkezek, és elzavarták a kis mocskot. Azóta a bal szemem alatt, egy gyönyörű szép kék foltok hordok. És holnap meg mehetek informatika érettségire. :(

Nem baj, minden tételt megtanultam, nem vagyok ijedős fajta, bírom, sőt szeretem a figyelő tekinteteket, szeretek a középpontban lenni, amely szinte mindig sikerül is, szóval remélem nem lesz hiba. ;)

Csak már előre elképzelem, ahogyan holnap reggel felmegyek öltönyben, és mindenki azt fogja tőlem kérdezni, hogy veled meg mi történt, és el kell mesélnem ezt az egész sztorit, már vagy huszonharmadjára. :D
Úgyhogy ez történt velem mostanság, szúrkoljatok, mert holnap egy kemény nap vár rám, és nagyon jól kell teljesítenem, hogyha megakarom kapni a 4-est.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, love, peace. :D

(Ha a letöltések valamilyen oknál fogva nem működnének, akkor szóljatok és megpróbálom megoldani. )

A bejegyzés trackback címe:

https://thomasmoreno.blog.hu/api/trackback/id/tr92521991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danme (törölt) 2008.06.19. 11:30:33

Ohhh nem értem , miért ? csak úgy? áááá ez nem jó :(

Diódejó · http://www.festekszer.hu 2009.08.13. 22:09:12

Sziasztok Kedves Idegenek!
Mint néhányan már közületek biztosan tudjátok, hogy csináltam egy oldalt amely az alábbi tartalommal (hirdetés, apróhirdetés, álláshirdetés, hírek, mai hírek, linktár, blog, chat, fórum) rendelkezik. Ez a www.infoka.hu Ezentúl lehet nyereményeket nyerni, szavazni, versenyezni, és sok minden más hasznos dolgot! Kérlek látogassatok el hozzám. Ja és ha tetszik regisztrálj is be. A szabályzatban megtalálod a pontozási rendszerre vonatkozóakat, ha belépsz olvasd el, mert nagyon hasznos! Jó böngészést, és jó blogolást mindenkinek! Sziasztok!

Ja és van egy másik oldalam is ha érdekel: www.festekszer.hu
gyere és nézz be!
süti beállítások módosítása